Välkommen till Thomssons Massage & Hälsa
 

» Startsidan
» Om mig
» Behandlingar
» Laser
» Cambridge
» Priser
» Försäljning
»
Back on track

» Erbjudanden
» Kontakta mig

 
 

 

Behandlingar
 

Klassisk massage
Klassisk massage ger ökad blodcirkulation och därmed ökad syretillförsel till musklerna. Musklerna masseras, töjs och behandlas. Vid muskelbesvär och förebyggande av besvär. Bra för spända, trötta och aktiva muskler.


Friskvårdsmassage
Massage ökar välbefinnandet oavsett om man bara vill unna sig själv en skön stund, känner sig stressad och pressad eller har något muskelproblem. Massage fungerat utmärkt som friskvård eftersom den effektivt förebygger problem. Om man regelbundet får massage balanseras obalanser i kroppen innan de visat sig som problem. Förutsättningarna för att hålla sig hel och frisk ökar.

 

Behandlande massage

Vid behandlande massage koncentreras behandlingen på ett eller några problem och dess orsaker. I behandlingen ingår tester, massage, töjning och även förslag på egna övningar. Jag kan vid muskelproblem hjälpa till att ta reda på vilka muskler som är för starka och korta och behöver stretchas och vilka som är för svaga och långa och som behöver tränas.

 
Taktil massage
Metoden aktiverar kroppens smärtlindrande, läkande och återhämtande system. Effekter som ofta ses är; avslappning, bättre sömn, förbättrad mag-tarmfunktion, sänkt blodtryck, stärkt positiv kroppsuppfattning, ökad självkänsla, mindre stress, lindring av smärta, mindre oro, tänd livsgnista. Många erbjuder Taktipro som ett komplement i rehabilitering och inom friskvård.
 
Taktipro aktiverar basala fysiologiska skeenden som oxytocinfrisättning, smärtlindring och det parasympatiska nervsystemet, motpolen till adrenalinpåslag och stress. Händerna är arbetsredskapet som aktiverar beröringsreceptorena, hudberöringen är kontinuerlig, med lugn rytm följer rörelserna på varandra. Hela hudkostymen, utom intimzonerna, ända ut runtom tå- och finger-blommor, masseras noggrant, omsorgsfullt och hålls om. Under hela massagen är kroppen inboad i badlakan och filtar, förutom den kroppsdel som masseras. Det ger skydd, trygghet, värme samt stärker kroppsuppfattningen.

Taktipro är en lyhördhetens konst, en mild massage som anpassas efter individen, Den som ger ser till hela människan, utlöser aldrig smärta eftersom kroppen då försvarar sig och kan hamna i
negativ stress.
 

  Besökadress: Parkvägen 7, 748 31 Österbyrbruk.
E-post: Christina@Thomssons-Massage.se
Telefon: 0739-670393

Innehar F-skattesedel:
Org.nr: 590825-2967


Sidan skapad av www.Thomsson.net